Patrick Beek (FC Klazienaveen): ‘Iedereen kan van elkaar winnen.’

Jorden Abel: ‘We gaan voor strijd en goed voetbal met vv Schoonebeek’
7 augustus 2020
Mark Eppinga: ‘Een plek bij de eerste vier mogelijk voor NKVV’
8 augustus 2020

Patrick Beek (FC Klazienaveen): ‘Iedereen kan van elkaar winnen.’

Volgende week barst de strijd om de Sportboxx Regio Cup los. Drenthina, vv Schoonebeek, Weiteveense Boys, NKVV, vv KSC, Zwartemeerse Boys, FC Klazienaveen en vv Erica ’86. De komende week kijken we met de trainers van de deelnemende verenigingen vooruit richting het toernooi, maar ook naar de competitie. Vandaag aan het woord: Patrick Beek (44) trainer van FC Klazienaveen.

De eerste trainingsweek voor FC Klazienaveen zit erop, maar de groep is nog niet helemaal compleet. Beek kijkt uit naar de Sportboxx Regio Cup. ‘Ik verwacht dat de deelnemende teams de wedstrijden gebruiken om het een en ander uit te proberen maar omdat je toch voor een prijs speelt, wil je uiteindelijk ook winnen.’

Compleet gebleven
De selectie van FC Klazienaveen is aardig compleet gebleven ten opzichte van vorig seizoen. ‘Martin Bauerhuit is helaas gestopt. Daar tegenover staat de komst van Nick Hoorn, Sander Nijstad, John Grummel, Robin Heijne en Saber Hendriks.’

Geen prognoses
Beek kan niet wachten tot het seizoen weer begint. ‘Na het abrupt stoppen van het afgelopen seizoen heb ik er enorm veel zin in om weer te beginnen. Afgelopen seizoen was Achilles 1894 veruit de beste ploeg in onze competitie en zij mogen dan ook terecht een klasse hoger spelen. Alle andere ploegen in de competitie waren in staat om van elkaar te winnen. Ik verwacht dat voor dit seizoen ook. Prognoses doe ik niet aan. Ik vind dat wij voor komend seizoen een mooie selectie hebben die moet voetballen voor promotie.’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord