Tjibbe Bruinsma: ‘We gaan voor de top 5 met Zwartemeerse Boys’

De SportboXX Regio Cup 2020, alle info!
10 augustus 2020
Damesvoetbal sv Pesse slaat nieuwe weg in
10 augustus 2020

Tjibbe Bruinsma: ‘We gaan voor de top 5 met Zwartemeerse Boys’

Morgenavond barst de strijd om de Sportboxx Regio Cup los. Drenthina, vv Schoonebeek, Weiteveense Boys, NKVV, vv KSC, Zwartemeerse Boys, FC Klazienaveen en vv Erica ’86. De komende week kijken we met de trainers van de deelnemende verenigingen vooruit richting het toernooi, maar ook naar de competitie. Vandaag aan het woord: Tjibbe Bruinsma (65), trainer van sc Zwartemeerse Boys.

Bruinsma kijkt uit naar de Sportboxx Regio Cup. ‘We staan er conditioneel goed voor. Nu is het belangrijk dat we wedstrijdritme gaan opdoen.’ Bruinsma verwacht een mooi toernooi: ‘Vooral met het oog op de voorbereiding richting het nieuwe seizoen is het belangrijk dat we wedstrijden gaan spelen. Doordat er veelal derby’s zijn, verwacht ik ook dat er strijd geleverd zal worden.’

Top vijf
De selectie is intact gebleven. ‘Een aantal spelers is teruggekomen van een lange blessure. Daarnaast hebben we een behoorlijk grote selectie met veel jonge spelers, waarin dus ook veel potentie zit. Ik kijk dan ook erg uit naar het nieuwe seizoen!’ Volgens Bruinsma moet een plek bij de eerste vijf haalbaar zijn: ‘Als alles meezit en we niet te veel blessures gaan krijgen, moet dit zeker mogelijk zijn met deze groep!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord