Arbitrage trainen onder Dick Lukkien

Fotoverslag vv KSC – FC Klazienaveen
17 augustus 2020
NKVV komt net tekort tegen Weiteveense Boys
17 augustus 2020

Arbitrage trainen onder Dick Lukkien

EMMEN – Hoofdtrainer Dick Lukkien van FC Emmen geeft op dinsdag 1 september een gasttraining bij scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe.

Vanaf 18.45 wordt er verzamelt in het clubhuis “De Meerfluit” achter de Oost Tribune van het stadion van FC Emmen. De training begint om 19.15 uur en duurt tot 20.15 uur. Omkleden en douchen kan bij de hockeyvereniging. Aansluitend zal Dick Lukkien een lezing verzorgen over zijn ervaringen als trainer van FC Emmen en uiteraard zal hij vooruitkijken op het komende seizoen van FC Emmen.

Alle KNVB- en clubscheidsrechters, zijn van harte welkom om deze bijzondere training en lezing bij te wonen. Leden van het Drents Verbond zijn van harte welkom. Belangstellenden die niet deel willen nemen aan de training, maar wel de lezing van Dick Lukkien willen bijwonen zijn welkom in het clubhuis ‘De Meerfluit’. De lezing start om 20.30 uur en deelname aan beide activiteiten is gratis.

Nog geen lid van de scheidsrechtersvereniging, Kijk voor meer info op: http://www.covshzodrenthe.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord