Nick van der Sleen: ‘FC Klazienaveen gaat voor Top 3!’

Jasper Hofstede: ‘Drenthina moet bovenin meedraaien’
26 augustus 2020
Willemsoord presenteert twee nieuwe spelers
26 augustus 2020

Nick van der Sleen: ‘FC Klazienaveen gaat voor Top 3!’

Foto: Fc Klazienaveen

Het voetbalseizoen staat voor de deur. Het speelschema is bepaald en we gaan ons opmaken voor een aantal mooie wedstrijden! FC12 Magazine doet een rondje langs de velden om vooruit te kijken richting het nieuwe seizoen. Vandaag zijn we te gast bij FC Klazienaveen, waar Nick van der Sleen al 14 jaar in het eerste elftal speelt.

Van der Sleen (29) heeft in het verleden nooit voor een andere vereniging gespeeld. De inwoner van Klazienaveen en vader van Noah is werkzaam op de afdeling Radiologie van het Ziekenhuis in Hardenberg.

Goed op niveau
De spits van FC Klazienaveen had gehoopt dat zijn elftal het afgelopen seizoen was gepromoveerd. ‘Helaas gooide corona roet in het eten. We waren het seizoen wat stroef begonnen maar de laatste wedstrijden zaten we goed op niveau. Het mocht helaas niet zo zijn. Ondanks dat, kijk ik wel met een goed gevoel terug op het afgelopen seizoen.’

Top drie
‘We trainen veel en hard om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. De wedstrijden om de Regio Cup zijn ook een leuke start geweest van het seizoen. We hebben de beker helaas moeten gunnen aan Drenthina, voor ons een tweede plek. We hebben een brede en fitte selectie. Wat mij betreft is onze doelstelling om in de top drie te eindigen, met promotie naar de 2e klasse.’

Gezelligheid
FC Klazienaveen is in de ogen van Van der Sleen nog steeds, een vereniging in ontwikkeling. ‘We gaan, na de fusie tussen vv Klazienaveen en vv Zwartemeer, nu het vierde seizoenen als FC Klazienaveen in. Op het veld kenmerken we ons door onze passie en strijdlust.
Wat is gebleven, is de gezelligheid; onze tegenstanders blijven regelmatig in onze kantine ‘plakken’ .. mooi toch?!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord