Olde Veste en vv Willemsoord staan er goed dankzij de Keeper Academy

Hoogeveen klaar voor bekerkraker tegen DOVO
28 augustus 2020
Aan het woord: Jelle Verburg (ZZVV)
28 augustus 2020

Olde Veste en vv Willemsoord staan er goed dankzij de Keeper Academy

Na een lange periode stilgezeten te hebben gaat het dan toch eindelijk gebeuren, De competitie gaan over een aantal weken weer van start en de Beker staat op het punt van beginnen. Daarbij zijn alle clubs natuurlijk al druk in training om de achterstand die is opgelopen weer in te halen.

De Keeper Academy heeft daarbij een aantal clubs, waaronder Olde Veste en vv Willemsoord, waarbij laatstgenoemde de thuisbasis is van de Keepersschool, onder zijn hoede om de keepers fit te laten starten aan de competitie. De afgelopen weken is er hard getraind, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Dankzij diverse samenwerkingen die de Keeper Academy rijk is, zijn de Selectiekeepers voorzien van nieuwe keepershandschoenen. Uiteraard zijn deze verkrijgbaar in de webshop van de Keeper Academy, www.keeperwinkel.nl 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord