SCD ’83 delft het onderspit tegen Hatto-Heim

DVC’59 gelijk tegen sc Roswinkel
15 september 2020
Regio Cup tweede elftallen maandag van start
15 september 2020

SCD ’83 delft het onderspit tegen Hatto-Heim

De laatste bekerwedstrijd van het seizoen 2020/2021 heeft SCD ’83 niet weten te winnen. Hatto Heim, dat voor deze wedstrijd al wist dat ze door waren naar de volgende ronde, was een maatje te groot voor de mannen van Pim Donker. ‘’Hatto Heim speelde gewoon heel erg goed, wij hebben veel strijd geboden maar het bleek niet genoeg’’, vertelt de oefenmeester .

Na een kwartier kregen de bezoekers uit Hattem een discutabele strafschop. Wie er een overtreding maakte, weten we nog steeds niet. Desalniettemin maakte Rowan Mensink geen fout en passeerde Robert Withaar van elf meter: 0-1. Tien minuten later was het weer raak: strafschop Hatto Heim. Deze keer was het iets duidelijker, Niels Baas struikelde en nam een speler van de bezoekers mee in zijn val. De strafschop werd echter gemist, maar de geel-blauwen waren wel wakker.

Het eerste , schaarse, wapenfeit van SCD ’83 kwam van Erik Wencker. Een voorzet wordt afgeslagen en komt zo bij de spits terecht, die maar eens uithaalt. De Hatto Heim-doelman, die prima stond te keepen, ving de bal zonder al te veel moeite. Niet veel later speelden de tegenstanders een aanval goed uit en zo tekende Bram Neuteboom voor de 0-2.

Na een uurtje maakte Tygo Ouwerkerk zijn debuut voor de hoofdmacht van SCD ’83. De snelle voetballer, die in de voormiddag nog met de Jo19-1 van JVC Dedemsvaart speelde tegen HHC Jo19-1, kende een prima invalbeurt. De voorsprong van Hatto Heim is geen moment in gevaar geweest, de wedstrijd eindigde dan ook in 0-2.

Volgende week treed SCD ’83 aan in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij SC Lutten wordt er om 14:30 uur afgetrapt.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord