Bakker Groep Coevorden en Raptim verlengen samenwerking

Weer driepunter voor Hoogeveen futsal
2 oktober 2020
Column Bertjan Smit: Aanval
4 oktober 2020

Bakker Groep Coevorden en Raptim verlengen samenwerking

Raptim en Bakker Groep Coevorden blijven langer aan elkaar verbonden. Dat meldt Raptim via deze ludieke video op de clubwebsite waarin voorzitter Jaap de Haan het nieuws de wijde wereld in schiet.

Bakker Groep Coevorden is sinds 2014 hoofdsponsor van de Coevorder voetbalclub en heeft de samenwerking nu verlengd. Voor Raptim is Bakker Groep Coevorden een trouwe en stabiele hoofdsponsor. “Ik denk dat Bakker Groep al vanaf de jaren 70/80 sponsor is van onze club waarvan de laatste zes jaar hoofdsponsor. Het is een sponsor waar we altijd op kunnen bouwen en die mede verantwoordelijk is voor hoe goed onze club er momenteel voor staat”, vertelt Rick Bosman die bij Raptim Sponsorzaken onder zijn hoede heeft.

Bakker Groep Coevorden en Raptim hebben gekozen voor een bijzondere presentatie van de verlenging. Dit past volgens hen in de huidige maatschappelijke situatie. “Normaal presenteren wij nieuws van deze omvang tijdens een van onze clubactiviteiten. Dit is nu niet mogelijk. We vonden aankondigen met een videoboodschap wel gepast. In deze onzekere tijd is het voor onze club een mooie opsteker”.

Bakker Groep Coevorden en Raptim hebben de overeenkomst met vier seizoenen verlengd.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord