Fit Boys krijgt driepunter cadeau van SCD ’83

Samenvatting: D’Olde Veste – Drachtster Boys
12 oktober 2020
Westerwolde bindt Protos aan de zegekar
12 oktober 2020

Fit Boys krijgt driepunter cadeau van SCD ’83

SCD ’83 heeft een zure en onnodige nederlaag geleden tegen laagvlieger Fit Boys. De mannen van Pim Donker kwamen er niet aan te pas en verloren met 1-2. ‘’Er zat vandaag geen inspiratie, passie of energie in. Een schaamteloze nederlaag’’, stelde Pim na afloop.

Het balbezit was voor SCD ’83, de kansen voor Fit Boys. De ploeg uit Dedemsvaart voerde weinig uit met het balbezit. Het ontbrak aan een bepaalde wil om te winnen. Waar het door kwam? Geen idee.

De eerste grote kans voor SCD ’83 kwam ook pas in de tweede helft. Een strakke voorzet van links kwam terecht bij Aron Drent, die van dichtbij de kans niet verzilverde. Niet veel later maakte Erik Wencker met een prachtige volley de openingstreffer uit een strakke voorzet van Leon Breukelman . Maar helaas bracht dit niet de gewenste energie die nodig was voor een overwinning.

Een paar minuten na de openingstreffer kreeg SCD ’83 door niet al te handig verdedigen een penalty tegen. Deze werd door Stefan Eefting verzilverd, nadat Robert Withaar er nog net een handje tegenaan kreeg. SCD heeft de laatste paar wedstrijden wel eens toegeslagen in het laatste kwartier van de wedstrijd, maar deze keer kreeg het de deksel op de neus.

Uit een pijlsnelle counteraanval van Fit Boys, kwam de 1-2. Doelman Robert Withaar werd omspeelt door spits Stefan Eefting van Fit Boys die daarna het winnende doelpunt voor een leeg doel maakte.

(Stan Timmerman)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord