Sc Angelslo verliest thuis van SCN

Bertjan Smit in gesprek met: Johan Sikkes
12 oktober 2020
Gramsbergen dirigeert de wedstrijd tegen De Weide
12 oktober 2020

Sc Angelslo verliest thuis van SCN

De wedstrijd begint aardig van beide kanten met goed voetbal en hoog tempo. SCN is de betere ploeg na een minuut of tien en krijgt een goede kans om op voorsprong te komen maar Jordy Tent staat op de goede plek. Ook Angelslo krijgt 2 goede kansen maar Abe de Jong schiet net naast en Ali Arslan schiet recht op de keeper. Toch is het SCN dat op voorsprong komt, door een fout in de verdediging schiet Erwin Smale in de 25e minuut de bal hard achter Keeper Tent. SCN is de betere ploeg in de 1e helft al heeft SC Angelslo meerdere mogelijkheden om gelijk te maken. Vlak voor rust krijgen beide ploegen nog een paar goede mogelijkheden maar deze worden niet benut en gaan ze de kleedkamer in met 0-1. Na de thee is het een ander SC Angelslo dat direct druk zet en SCN achteruit drukt en een paar goede kansen krijgt, maar de spitsen staan niet op scherp vandaag. SCN speelt nu op de counter en als achterin een verdediger uitglijd bij Angelslo is Patrick Aasman er als de kippen bij en schiet zijn ploeg op 0-2 in de 63e minuut. SC Angelslo wil graag en heeft ook het betere van het spel in de 2e helft maar de kansen die het krijgt gaan er niet in tot aan de 85e minuut als invaller Yoran Reinderink de bal hard binnenschiet op een steekbal van Gezim Luli. SCN speelt nu alle ballen lang om de overwinning binnen te slepen, en als Erwin Smale de bal opnieuw door een foutje achterin bij SC Angelslo in de voet krijgt rond hij prima af en beslist de wedstrijd. SC Angelslo had meer verdiend maar schoot de kansen die het kreeg er niet in. Volgende week komt Borger op bezoek en gaat de strijd verder in de 4e klasse D.

Tekst: Wietze de Jong (sc. Angelslo)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord