FC12 Magazine 2020 #2 verschijnt eind november!

Trainer-coach Jarno Rotgers stopt bij vv Sweel en kiest voor ’tussenjaar’
12 november 2020
Old Stars HZVV bestaan vijf jaar
20 november 2020

FC12 Magazine 2020 #2 verschijnt eind november!

Ondanks de lastige tijd waarin we leven en het voetbal zo goed als stilligt, is het ons toch gelukt om het voetbal uit de regio in woord en beeld te brengen. Eind november zullen we het nieuwe FC12 Magazine lanceren!

In een bomvol magazine richten we ons dit keer op de gemeenten Emmen, Coevorden, Hoogeveen, De Wolden, Hardenberg en Ommen. 40 pagina’s met alleen maar voetbal uit de regio!

In deze editie spreken we met Marc van Meel, trainer van vv Noordscheschut over het debuutseizoen in de Hoofdklasse. Daarnaast vragen we ook Drenthina trainer Peter Timmer het hemd van het lijf en bezoeken we de ‘Walking footballers’ van Vitesse ’63. Martijn Koelink van vv Dalen vertelt over zijn elftal en Remmert Verbrugge (Sv Pesse) over het legendarische voetbalseizoen dat hij absoluut niet wil missen.

De vrouwen van SVBC hebben een echte fanclub en Sc. Angelslo clubman Gerrit Hidding vertelt over zijn bezigheden bij de vereniging. Sv Gramsbergen en Germanicus zijn verenigingen die zich gigantische ontwikkelen. Dit geldt ook voor de jeugdopleiding van HHC Hardenberg. Gert Heerkes vertelt over hoe de jeugd de kans krijgt bij de oranje-zwarten. Jans Bos geeft een kijkje in de jeugdafdeling van FC Klazienaveen en we horen van Sv HODO 4 hoe hun ideale voorbereiding eruitziet.

Uiteraard in deze editie ook ruimte voor rake columns van Leo Oldenburger, Tjeerd Arendsz en Gerjo Stegeman. Maar er is nog veel meer! Deze editie zal digitaal verschijnen op onze website. Liever een fysiek exemplaar ontvangen? Dat kan! Check: fc12.nl/magazine-bestellen/ en bestel hier jouw magazine!
Let op: Het magazine wordt in de laatste week van november of de eerste week van december verstuurd. Dus zeker voor 5 december bij jou op de deurmat! 😉

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord