Herman Scherpen blijft hoofdtrainer sc Erica

Kerstbingo bij SVBO
22 november 2020
FC Emmen op bezoek bij Raptim
26 november 2020

Herman Scherpen blijft hoofdtrainer sc Erica

Sportclub Erica heeft de technische staf senioren rond voor het seizoen 2021-2022.

Hoofdtrainer Herman Scherpen is ook in het seizoen 2021-2022 actief bij Sportclub Erica. Ondanks alle corona-perikelen, heeft Herman in een korte tijd een zeer positieve indruk achtergelaten. Spelers en begeleiding hebben Herman Scherpen ervaren als een zeer kundig en gedreven trainer, die niet alleen bij het eerste elftal betrokken is, maar ook zijn gezicht laat zien bij onze jeugd.

De technische commissie is dan ook zeer verheugd, dat voor het seizoen 2021-2022, Herman Scherpen de hoofdtrainer blijft.

Henk Hogenbirk in 2021-2022 ook trainer 2e elftal
Trainer Henk Hogenbirk, nu voor het 2e seizoen actief bij de club, blijft trainer van het tweede elftal. Met Henk was vorig seizoen reeds een contract voor 2 seizoenen afgesloten. Henk Hogenbirk is nu bezig met zijn trainerscursus TC-II. Sc. Erica is blij dat ook Henk Hogenbirk trainer blijft bij de club. Henk is een betrokken trainer die met veel passie en plezier aan het werk is bij Sc. Erica.

Nieuwe Assistent-trainer Stefan v.d. Capelle
Naast beide trainers Herman Scherpen en Henk Hogenbirk hebben ook assistent-trainer Anko Jongsma en keeperstrainer Jeroen Wijnands het contract met 1 seizoen verlengd. Peter Oost gaat stoppen als assistent-trainer. Hij wil meer tijd vrijmaken voor zijn gezin. Wij willen
Peter Oost bedanken voor zijn inzet en spreken de wens uit dat hij op korte termijn weer betrokken is bij de club.
Als opvolger van Peter Oost heeft sc. Erica Stefan v.d. Capelle bereid gevonden, om volgend seizoen, zijn rol als assistent-trainer over te nemen. Stefan heeft jaren in het eerste elftal gespeeld en zelfs nog in de toenmalige hoofdklasse bij ACV te Assen. Stefan vd. Capelle is op dit moment assistent-trainer bij onze JO17-1 en tevens trainer van zijn zoontje Tygo bij de JO8. Een betrokken clubman dus en de technische commissie denkt dat hij een goede aanvulling is voor onze technische staf.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord