FC Emmen op bezoek bij Raptim

Herman Scherpen blijft hoofdtrainer sc Erica
22 november 2020
Hoogeveen TV komt met veel vermaak de komende weken
30 november 2020

FC Emmen op bezoek bij Raptim

De FC Emmen jeugdopleiding komt op woensdagmiddag 2 december naar vv Raptim om op de Klinkenvlier een training te geven aan de jongste jeugd.

FC Emmen wil door middel van deze actie het contact en samenwerking met de vereniging verbeteren en uitbreiden. Daarom hebben ze aangeboden een training te verzorgen voor de jeugd van JO9 tot en met JO11. Deze training zal door hun eigen jeugdtrainers worden gegeven.

De trainingen zullen in 2 groepen worden gegeven. De eerste groep start om 14.00 uur, de tweede groep begint om 15.30 uur. Raptim heeft het initiatief van FC Emmen enthousiast begroet en volmondig ja gezegd op dit verzoek.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord