Raptim en hoofdtrainer Jan Wielink verlengen samenwerking

VV Bargeres zoekt hoofdtrainer
30 november 2020
Germanicus verlengt samenwerking met technische staf
1 december 2020

Raptim en hoofdtrainer Jan Wielink verlengen samenwerking

Jan Wielink en Raptim gaan nog even met elkaar door. (foto: vv Raptim)

Jan Wielink is in het seizoen 2021-2022 ook verantwoordelijk voor de eerste selectie van Raptim. Raptim maakte dit nieuws vrijdagavond bekend. De nieuwe overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van één seizoen. 

Met de verlenging van de samenwerking gaan de trainer uit Nieuw-Balinge en Raptim hun vierde seizoen in. Jan Wielink is erg blij met de verlenging. “Ik heb het goed naar mijn zin bij Raptim en zie nog volop mogelijkheden om de ingezette koers door te zetten met onze jonge selectie. Ook de komende periode staan we weer voor mooie uitdagingen die ik graag samen met de club oppak”, aldus Wielink. 

Bestuurslid Technische Zaken André Ossel vertelt dat de club in zijn nopjes is met de verlenging. “We zijn zeer tevreden over het werk dat Jan Wielink levert. Hij past binnen de club en weet met zijn aanpak het optimale uit onze selectie te halen. We kijken met veel vertrouwen naar de komende periode”. 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord