Sportverzorger Tonny Hulleman drie jaar langer bij VV Hoogeveen

Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma, bezoekt vv De Weide
3 december 2020
V.V. Mariënberg vergeet haar ‘Koersballers’ niet….
6 december 2020

Sportverzorger Tonny Hulleman drie jaar langer bij VV Hoogeveen

Tonny Hulleman aan de slag voor vv Hoogeveen (Foto: Gerjo Stegeman)

Tonny Hulleman is ook de komende jaren sportverzorger bij Hoofdklasser Hoogeveen. De 62-jarige inwoner van Dedemsvaart verlengt zijn contract met drie seizoenen. Hij volgde afgelopen zomer Rob Coulier op, die na achttien seizoenen afscheid nam.

Hulleman en Hoogeveen waren geen onbekenden van elkaar. Begin jaren tachtig was hij ook al actief als speler bij de blauwwitten. “De club heeft altijd wel een bijzonder plekje in mijn hart gehouden. Ik heb er een prachtige tijd gehad en ben ze altijd blijven volgen. Dat werd extra versterkt doordat er steeds vaker spelers uit Dedemsvaart bij Hoogeveen gingen spelen”, vertelde hij eerder dit seizoen.
Ondanks dat de competitie alweer twee maanden stilligt, bevalt de samenwerking van beide kanten uitstekend. Hetgeen heeft geleid tot een langere samenwerking. Naast de zijn taak als sportverzorger, verzorgt Hulleman ook de hersteltrainingen.

Op de foto Tonny Hulleman (Foto: Gerjo Stegeman)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord