Arjan Visscher nieuwe trainer V.V. Mariënberg

V.V. Mariënberg vergeet haar ‘Koersballers’ niet….
6 december 2020
Marc van Meel en Noordscheschut verlengen contract
7 december 2020

Arjan Visscher nieuwe trainer V.V. Mariënberg

Het is de Technische Commissie van voetbalvereniging Mariënberg gelukt om een opvolger te vinden voor de huidige en vertrekkende oefenmeester Niels van ’t Hoog. Vanaf het nieuwe seizoen ‘21/22 zal de 37-jarige Arjan Visscher uit Gramsbergen de Westerparkbewoners gaan voorzien van zijn oefenstof.

De trainer, in het dagelijkse leven Accountmanager Noord-Oost Nederland bij Mebin BV, is momenteel nog werkzaam als trainer bij MVV’69 in Marle. Visscher is daar nu bezig aan zijn derde seizoen. Mede dankzij de jonge en ambitieuze trainer is de club bezig aan een heuse opmars.
Totdat Corona roet in het eten gooide maakte Marle het beste seizoen door in haar 51-jarige geschiedenis. Volgens de voetbalkenners mede door de verfrissende en duidelijke aanpak van de trainer die vroeger voetbalde in het eerste elftal van de Krimse Boys (DKB). Hier zette Visscher ook de eerste schreden op het trainerspad als assistent bij het geelzwarte vlaggenschip en haalde hij zijn TC 3 / UEFA C. Marle is tevens de club waar Arjan voor het eerst als hoofdverantwoordelijk aan de slag kon. Hij ziet Mariënberg al een stap hogerop en een logische vervolg van zijn nog prille trainerscarriere. Ondertussen slaagde hij voor zijn TC2 / UEFA B en trainde hij naast MVV’69 nog de A1-junioren van HHC Hardenberg die onder zijn leiding promoveerde van de hoofdklasse naar de 4e divisie.

Arjan woont samen in Gramsbergen met zijn vriendin Karlijn en samen hebben ze twee kinderen. Sven die nu vier jaar oud is en sinds de zomer van 2020 kwam dochter Tess er vrolijk bij. Wederom kiest Mariënberg voor een jonge trainer. “Dat past toch het beste bij de huidige selectie van Mariënberg en is gericht op de toekomst waar talentvolle jeugdspelers dit seizoen en de komende jaren de stap naar het eerste elftal dienen te maken”, weet Bas de Lange, voorzitter van de TC, te melden.

“Met Arjan hebben we, denken wij, de juiste trainer gevonden die Mariënberg met dit doel verder kan gaan helpen. Wij hebben er alle vertrouwen in.” Ook de nieuwe oefenmeester staat te popelen om aan zijn klus bij de trotse 3e klasser te beginnen. Visscher: “Ik wil het maximale uit de selectie van Mariënberg halen, spelers beter maken, zorgen voor een fitte selectie waar met veel passie, plezier en met een herkenbare speelwijze gevoetbald moet gaan worden. Daarbij gebruikmakend met het inpassen van talentvolle (jeugd)spelers.”

Visscher blijft zelf ook niet stilstaan en heeft de ambitie om over enkele jaren te starten met zijn UEFA A opleiding, kortom Mariënberg heeft een trainer gestrikt die wil groeien.

“Tijdens de informele gesprekken met jullie TC kreeg ik meteen een goed gevoel. Mariënberg is een warme, enthousiaste en fanatieke club. Dat merkte ik tevens aan het feit hoe de TC bijvoorbeeld met mij mee dachten over het maken van wedstrijdbeelden zodat wij die kunnen analyseren om het team beter te maken en de spelers individueel verder te ontwikkelen.” Mooie woorden vanaf het Westerpark waar afgelopen weekend Arjan officieel van harte welkom werd geheten door de TC van Mariënberg.

Laten we met z’n allen hopen dat wij na het geluidloze(?!) oud- en nieuw elkaar zo snel mogelijk weer de hand kunnen drukken, weer live voetbal kunnen zien en dat zijn collega Niels het seizoen tot een goed resultaat kan en mag brengen.
Dat het virus eindelijk naar de eeuwige jachtvelden wordt/is geknald.

Tot slot, Arjan nogmaals nwelkom bij de mooiste roodzwarte club van het land. Nog veel plezier de komende maanden op het veld achter de wereldberoemde pizzeria in Marle en alvast veel succes gewenst volgend seizoen bij voetbalvereniging Mariënberg.

Veule Wille en Skik derhalve…!!

(AD)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord