V.V. Mariënberg vergeet haar ‘Koersballers’ niet….

Sportverzorger Tonny Hulleman drie jaar langer bij VV Hoogeveen
4 december 2020
Arjan Visscher nieuwe trainer V.V. Mariënberg
6 december 2020

V.V. Mariënberg vergeet haar ‘Koersballers’ niet….

Voorzitter Jan Hagendoorn met de chocoladeletters Hij verrast op de ene foto Ali Bolks (met rode jas) en op de ander (Foto: Dika Hans)

Sinds enkele jaren organiseert voetbalvereniging Mariënberg diverse activiteiten in het kader van het project ‘Sociaal Vitaal’ voor de oudere inwoners van Mariënberg, Beerzerveld en Beerze.

Zoals bijvoorbeeld koersbal.

Een soort van Jeu-de-Boule maar dan wel lekker binnen, warm en knus en vooral op het gemak. Drankje en hapje er bij, kortom flink wat gezelligheid in de kantine van de roodzwarten. Echter gooide dit jaar, zoals zovele evenementen, het Corona-virus roet in het eten. Maar uit het oog is niet uit het roodzwarte hart bij voetbalvereniging Mariënberg.

Integendeel.

Voormalig hulp-Sinterklaas Jan Hagendoorn, die momenteel ook door al die Corona-perikelen werkloos thuis zit, trok zijn wandelschoenen aan en ging afgelopen week persoonlijk bij alle deelnemers van het spelletje Koersbal langs. Hij verraste vele inwoners van de drie dorpen met een overheerlijke chocoladeletter. Wat enorm werd gewaardeerd door de ontvangers deze leuke en spontane geste. Voetbalvereniging Mariënberg hoopt dat volgend jaar koersbal en andere activiteiten gewoon weer doorgang kunnen vinden.
(AD)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord