Zestal spelers langer bij hoofdklasser Hoogeveen

Engbers, Bijlsma en Gerding langer bij hoofdklasser Hoogeveen
16 december 2020
André Steenhuis nieuwe trainer Weiteveense Boys
18 december 2020

Zestal spelers langer bij hoofdklasser Hoogeveen

(Foto: Martin van Dijk).

De eerste gesprekken met de huidige spelersgroep verlopen zeer voorspoedig bij hoofdklasser Hoogeveen. Nadat eerder Dami Gerding, Emil Bijlsma en Kjelt Engbers al hun ja-woord gaven, volgden woensdagavond nog zes spelers dit voorbeeld. Louis Vijfhuizen, Tom Heerkes, Menno Heerkes, Noah Schuurman, Jim Veltmaat en Levon van Dijk zullen ook volgend seizoen de blauwwitte kleuren van de hoofdklasser verdedigen.

Louis Vijfhuizen is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Hoogeveners. De 25-jarige aanvaller kwam over van DETO, maar raakte in de voorbereiding geblesseerd. De laatste wedstrijden voor de Coronabreak kwam hij echter regelmatig in actie en wist hij ook te scoren.
Net als Vijfhuizen zijn ook Noah Schuurman en Jim Veltmaat bezig aan hun eerste seizoen. Beiden zijn afkomstig uit de jeugd van SV Dedemsvaart en speelden eerder twee seizoenen bij MSC. Plaatsgenoot Levon van Dijk blijft ook langer. De 22-jarige centrale verdediger is bezig aan zijn vierde seizoen en is tevens aanvoerder. Hij speelde eerder jarenlang in de jeugd van SC Heerenveen en FC Emmen.

Gebroeders
De gebroeders Heerkes zijn inmiddels ook al niet meer weg te denken bij de blauwwitten. De 24-jarige Tom is bezig aan zijn derde seizoen. Hij ontwikkelde zich het afgelopen seizoen als een veelzijdige speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Broer Menno is iets korter bij de club en sinds zijn komst ook een vaste waarde op het middenveld. De oud-prof kwam dit seizoen door een blessure en een schorsing wat minder in actie.
De technische commissie van Hoogeveen heeft door de toezeggingen al vroegtijdig zekerheid voor het nieuwe seizoen. Tevens is het voor trainer Nico Haak een ideaal vooruitzicht dat hij met deze talentvolle spelersgroep verder kan bouwen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord