De Weide verlengt met Technische staf en begeleiding 1e en 2e selectie

Eddy Zwijnenberg verlengt contract met sc Rouveen
20 december 2020
Geert Aalderink nieuwe trainer vv Bargeres
20 december 2020

De Weide verlengt met Technische staf en begeleiding 1e en 2e selectie

De afgelopen weken hebben er gesprekken plaatsgevonden tussen de commissie voetbalzaken, de technische staf en de spelersraad van zowel de 1ste als 2de selectie van vv De Weide. Dit waren zeer positieve gesprekken, waarin is gebleken dat alle partijen positief zijn over de huidige samenwerking, en deze graag doortrekken naar volgend seizoen.
Met dit bericht wil het bestuur dan ook mededelen dat we de contracten met de volledige technische staf hebben verlengd voor het seizoen 2021/ 2022.

Dit houdt in dat Marcel Smid (hoofdtrainer), Hans Slender (assistent trainer 1ste), Marnix Bakker (trainer 2de), Gerry Mol (keeperstrainer) en Bert Blankensteijn (verzorger) volgend seizoen wederom de technische staf zullen vormen.
Ook de begeleiding, bestaande uit Mart de Lange, Roel Benjamins, Bert Koster, Manno Roemahlewang en Rick Terpstra hebben ingestemd om volgend seizoen hun rol bij het 1ste en 2de blijven vervullen. De CVZ is nog in overleg met Aron Petstra (nu assistent 2de) over zijn rol in de organisatie van volgend seizoen.

Vanzelfsprekend is het bestuur verheugd over deze continuïteit in deze voor iedereen lastige / voetballoze periode.
Men kijkt dan ook uit naar het moment waarop er weer gevoetbald kan worden, hopend op enige vorm van wedstrijden tot aan de zomer, en een succesvol volgend seizoen.

Bron: vv De Weide

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord