Drenthina en Peter Timmer verlengen met één jaar

André Steenhuis nieuwe trainer Weiteveense Boys
18 december 2020
Eddy Zwijnenberg verlengt contract met sc Rouveen
20 december 2020

Drenthina en Peter Timmer verlengen met één jaar

Peter Timmer en Drenthina verlengen de samenwerking. (Foto: Peter Timmer)

Vv Drenthina uit Emmen heeft het contract met trainer Peter Timmer met één jaar verlengd. De trainer gaat hiermee het 4e seizoen in bij Drenthina.

Het bestuur van Drenthina is uitermate content met de verlenging. Voorzitter Willem Jan Alders hierover: “We gaan voor de kerst altijd even met de trainer om tafel. Dit jaar was er natuurlijk niet veel te evalueren helaas. Erg jammer allemaal. De samenwerking met Peter bevalt echter uitstekend. Als trainer maar ook als mens past Peter uitstekend bij ons”.

Timmer geeft aan ook erg blij te zijn met de verlenging. “Ik had heel veel zin in dit seizoen. We hadden een mooie kwaliteitsinjectie gekregen met een drietal ervaren spelers die overkwamen van Emmen en wat jeugdig talent. We draaiden ook een super voorbereiding. Jammer dat het zo snel weer stopte. Ik hoop dan ook, komend jaar, weer eens echt seizoen te kunnen draaien bij Drenthina”, aldus de Timmer.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord