Eddy Zwijnenberg verlengt contract met sc Rouveen

Drenthina en Peter Timmer verlengen met één jaar
20 december 2020
De Weide verlengt met Technische staf en begeleiding 1e en 2e selectie
20 december 2020

Eddy Zwijnenberg verlengt contract met sc Rouveen

Eddy Zwijnenberg zal ook in het seizoen 2021/2022 de hoofdtrainer zijn bij derdeklasser SC Rouveen.

Vanwege de mondiale uitbraak van corona hebben alle verenigingen niet kunnen spreken van normale seizoenen. Zowel het seizoen 2019/2020 alsook het seizoen 2020/2021 zijn seizoenen die de verenigingen graag willen vergeten en zullen hopelijk niet representatief zijn voor de toekomst.

Het is momenteel roeien met de riemen die je hebt. Geen wedstrijden maar alleen beperkt trainen. Geen derde helft en dus geen lekkere sociale contacten.  Het is niet anders.  Ondanks deze situatie is de band tussen trainer Zwijnenberg, de spelersgroep en de TC van de club dusdanig dat er besloten is om het contract met een seizoen te verlengen. Het al eerder gestelde vertrouwen in Eddy is nog steeds volop aanwezig.

Trainer Zwijnenberg wordt binnen de vereniging gezien als een persoon die het maximale kan halen uit een spelersgroep. Ondanks het vertrek van een paar dragende spelers staat het team momenteel (ondanks slechts vier gespeelde wedstrijden) samen met DSV’61 en Hattem op een keurige gedeelde eerste plaats op de ranglijst van de 3e Klasse C (Oost). Spelvreugde en resultaat blijven de items van het team, waarbij de hoop bij ieder voetballer erop gericht is een normaal seizoen 2021/2022 te kunnen beleven.

(Bron: sc Rouveen)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord