Doelman Serkan Akbas langer bij Hoogeveen, Twan Berends verlaat club

Marc Hegeman en Jan Moes verlengen bij SVBO
24 december 2020
Dennis Bruns en DVC ‘59 gaan samen door
24 december 2020

Doelman Serkan Akbas langer bij Hoogeveen, Twan Berends verlaat club

Twan Berends verlaat vv Hoogeveen. (Foto: VV Hoogeveen – Janet van der Weij).

Serkan Akbas blijft langer aan hoofdklasser Hoogeveen verbonden. De 31-jarige doelman gaat daarnaast ook de keepers van Hoogeveen zaterdag trainen. Hier tegenover staat het vertrek van Twan Berends. De Emmenaar zoekt na dit seizoen een nieuwe uitdaging.

Berends is bezig aan zijn derde seizoen bij Hoogeveen. De 21-jarige verdediger kwam over vanuit de jeugd van FC Emmen en speelde zich vanaf het begin in de basis. Hij kwam tot nu toe tot 54 wedstrijden, waarin hij acht keer scoorde. De technische commissie betreurt het vertrek van Berends. “We hebben echter begrip voor zijn keuze. Hij heeft zich bij ons de afgelopen jaren goed ontwikkeld en een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het team. We zijn hem daar dan ook dankbaar voor en de deur zal in de toekomst altijd open blijven staan voor hem.”

Doelman
Serkan Akbas is bezig aan zijn tweede seizoen bij Hoogeveen. Vorig seizoen maakte hij op de valreep de overstap van WVV. Tot nu toe moest hij genoegen nemen met een plaats op de bank. Wel won hij vorig seizoen met Hoogeveen het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De doelman heeft het uitstekend naar zijn zin bij Hoogeveen, hetgeen ook blijkt uit het feit dat het komend seizoen de keepers van Hoogeveen zaterdag aan zijn hoede gaat nemen.

Selectie Hoogeveen 2021-2022

Blijft: Serkan Akbas, Dami Gerding, Emil Bijlsma, Kjelt Engbers, Louis Vijfhuizen, Tom Heerkes, Menno Heerkes, Noah Schuurman, Jim Veltmaat en Levon van Dijk  

Nieuw:

Vertrekt: Twan Berends

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord