Woensdag Eindejaarsavond Hoogeveen TV

Rookbommen en fakkels voor vrouwen SVBC
28 december 2020
Vv Protos zoekt hoofdtrainer seizoen 20-21
29 december 2020

Woensdag Eindejaarsavond Hoogeveen TV

Rob Klooster en Gerjo Stegeman (foto: Carlo van der Weij)

Na de succesvolle PubQuiz en de Online Bingo komt Hoogeveen TV woensdagavond met een eindejaarsavond vanuit de kantine van VV Hoogeveen. De activiteiten zijn een doorslaand succes en ook steeds populairder gezien het aantal aanmeldingen van ook niet-leden.

Woensdagavond wordt het vanaf 20.00 uur een gezellige, Hollandse avond. Zo is er een Nieuwsquiz met alleen positieve nieuwsfeiten uit 2020, een Rad van Avontuur en veel muziek. Zo hebben John de Bever, Frank Verkooyen, Monica West en Anita en de Rapsodies al hun medewerking toegezegd. Tijdens de avond wordt ook het Hoogeveen Sportprijzen Doelpunt van het jaar gekozen.

Iedereen, ook niet-leden, kan zich t/m dinsdagavond nog opgeven via de website van VV Hoogeveen: www.vvhoogeveen.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord