Drie selectietrainers senioren verlengen bij HHC Hardenberg

Vv Protos zoekt hoofdtrainer seizoen 20-21
29 december 2020
Contractverlenging Paul Weerman en vv Staphorst
30 december 2020

Drie selectietrainers senioren verlengen bij HHC Hardenberg

December is een maand van evalueren en vooruitkijken. In deze, grotendeels voetballoze, periode heeft Gert Heerkes dit ook met de selectietrainers senioren gedaan. Nadat in een eerder stadium de staf van het 1e elftal al heeft verlengd, is HHC Hardenberg blij dat ook de samenwerking met de overige selectietrainers senioren volgend seizoen wordt voortgezet. Concreet betekent dit dat Erwin van Oosten (O23), Tino Stoop (HHC 2) en Jaap Vink (HHC 3) ook het komende seizoen weer op “de Boshoek “ te zien zijn.

Gert Heerkes geeft aan dat de samenwerking met deze drie trainers naar volle tevredenheid verloopt. Op deze wijze wordt er gewerkt aan de structurele continuïteit van de HHC-opleiding in z’n geheel. Het is het eerste seizoen, waarin HHC Hardenberg met 4 senioren selectieteams aan de verschillende competities deelneemt. “Ondanks dat het een bijzonder seizoen is, verloopt de ontwikkeling van deze teams uitstekend”, aldus Heerkes.

In het eerste jaar met een O23-team heeft Erwin van Oosten de schone taak om promotie te bewerkstelligen. Dit zal wellicht in een afgeslankte competitievorm plaatsvinden. “De ontwikkelingen zijn in ieder geval erg positief ”, zegt Heerkes. Er is een duidelijke ontwikkeling te zien bij spelers, maar ook bij Erwin. Wij denken dat hij op de juiste plaats zit om zijn, en onze, kennis te verbreden.

Tino Stoop is, als zeer ervaren trainer, bezig met zijn 1e jaar bij de club. “Samen met hem kijken wij positief terug op de eerste periode binnen HHC Hardenberg”, alsdus Heerkes. De komst van het O23-elftal zorgde voor een behoorlijke reorganisatie van het 2e elftal. Tino is het seizoen toch gewoon voortvarend gestart. Voor beide partijen een goed moment om te verlengen en door te ontwikkelen in de huidige constructie.

Jaap Vink is al een aantal jaren werkzaam binnen de HHC organisatie, waarbij hij de laatste seizoenen het gezicht van HHC 3 is. “Wij zijn blij om met Jaap verder te gaan”, zegt Heerkes. Jaap en zijn spelersgroep kijken hunkerend uit om weer wedstrijden te kunnen en mogen spelen. In gesprekken met Jaap gaat het regelmatig over de hechte groep en het bereiken van de 1e klasse. Een mooie doelstelling.

Bron: HHC Hardenberg

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord