Werkhoven, Schmidt en Tomas langer bij Excelsior 31. Diks vertrekt

Mark Eppinga verlengt bij NKVV
30 december 2020
Cor Meijer en VAKO verlengen contract
31 december 2020

Werkhoven, Schmidt en Tomas langer bij Excelsior 31. Diks vertrekt

Foto: Excelsior '31

Givan Werkhoven blijft bij Excelsior’31. Het contract met de 23-jarige aanvaller is met twee seizoenen verlengd. Givan Werkhoven sloot in september van dit jaar aan bij de eerste elftalselectie. Daarvoor kwam hij in het betaalde voetbal uit voor Go Ahead Eagles en Helmond Sport. 

Het contract van Vincent Schmidt is ook met twee seizoenen verlengd. De 24-jarige linksback is bezig aan zijn tweede seizoen in Rijssen. Daarvoor kwam hij uit voor onder meer HHC Hardenberg en FC Twente. 

Ook Sander Thomas (23) blijft Excelsior’31 trouw. Zijn contract is met een seizoen verlengd. De aanvallende middenvelder, die dit seizoen met name als linksbuiten ingezet wordt, is bezig aan zijn eerste seizoen in Rijssen. Daarvoor kwam hij uit voor Sparta Enschede, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, PEC Zwolle en FC Twente. 

De Technische Commissie heeft besloten om het contract met Jamarro Diks niet te verlengen. De 25-jarige aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij Excelsior’31. De TC dankt Jamarro Diks voor zijn inzet en wenst hem veel succes in de toekomst.

Bron: Excelsior ’31

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord