Een gezond en sportief 2021!

Trainer Jannes de lange verlengt contract bij Twedo
31 december 2020
Kenny Koning nieuwe trainer v.v. Valthermond
3 januari 2021

Een gezond en sportief 2021!

Een nieuw jaar! Wij wensen iedereen een gezond en sportief 2021 toe! Met daarin hopelijk veel plezier op en rond de voetbalvelden. Dat we het echte gras weer kunnen ruiken en kunnen genieten van het spelletje.

Het is alweer even stil op de sportparken. Toch zit FC12 niet stil. Op de achtergrond zijn we druk bezig om ook dit jaar weer de achtergrondverhalen vanuit het amateurvoetbal in de regio in woord en beeld te brengen. Hoe we dit gaan doen zullen we begin februari met jullie gaan delen.

Uiteraard zijn wij continu op zoek naar mensen die het leuk vinden om een items te schrijven over voetbal. Neem hiervoor contact met ons op via info@fc12.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord