Vv Nieuw Roden verlengt met hoofdtrainers Middel en Etten

GKC zoekt met spoed jeugdtrainers voor JO11
3 januari 2021
Technische staf HODO 1 en 2 ook in seizoen 2021/2022 actief
5 januari 2021

Vv Nieuw Roden verlengt met hoofdtrainers Middel en Etten

In overleg met de technische commissie, het bestuur en een afvaardiging van de 1e selecties zijn de contracten met v.v. Nieuw Roden van beide hoofdtrainers Johan Middel (zaterdag 1) en Henry Etten (zondag 1) beide met 1 jaar verlengd.

Na gesprekken van de technische commissie met een afvaardiging van de spelersgroep en Johan Middel bleek dat iedereen graag een 3e seizoen door wil met Johan en hij ook graag bij v.v. Nieuw Roden wil blijven. Als bestuur zijn wij ook overtuigd van de kwaliteiten en het enthousiasme van Johan die wij terug zien in de ontwikkeling van de spelersgroep en de sportieve prestaties van het 1e elftal zaterdag. Daarom hebben we als bestuur besloten om het contract met onze trainer Johan Middel te verlengen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord