FC12 Magazine lanceert FC12 TV

Technische staf HODO 1 en 2 ook in seizoen 2021/2022 actief
5 januari 2021
Sportclub Roswinkel verlengt met Cor Lubach
6 januari 2021

FC12 Magazine lanceert FC12 TV

Binnenkort starten we met iets nieuws! FC12 TV. We brengen het voetbal uit de regio in beeld middels leuke portretten, reportages en interviews.

Wie is de man die op zaterdagochtend de gehaktballen draait? Wie zorgt ervoor dat het veld er altijd schitterend bij ligt? Hoe wordt een training vormgegeven en wat is de visie van de trainer? Hoe ziet de jeugdafdeling eruit? Wat maakt het vrouwenelftal zo bijzonder? En hoe kan het toch dat het vijfde elftal iedere week wint zonder ook maar één keer te trainen?
Uiteraard bevinden we ons nu in een lastige periode, maar zodra de velden weer geopend zijn, zullen wij ons gaan richten de achtergrondverhalen uit het amateurvoetbal.

Studenten
Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar mediastagiaires die op parttime basis mee willen werken aan dit project. Te denken valt aan 1 á 2 dagen per week.

Wat vragen we van je?
Je gaat samen, of in je eentje met een camera en microfoon langs de velden in de Provincie Drenthe, kop van Overijssel of de staart van Groningen. Hier maak je portretten of reportages of je neemt interviews af bij de voetbalverenigingen. De ene keer doe je dit bij een trainer, de andere keer een clubman en soms pak je een wedstrijd of training mee.

Belangrijk is dat je in bezit ben van een auto en evt. een eigen camera + microfoon. Daarnaast heb je ervaring met het bewerken van video’s of bent bereid dit te leren.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan hopen we dat je z.s.m. contact met ons opneemt!

Interesse? Mail ons jouw motivatie en CV via info@fc12.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Möhlmann (06 131 782 47).

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord