Trainingsmiddag PSV bij SC Stadskanaal

John Kramer vertrekt bij sv Pesse. Club zoekt nieuwe trainer
9 januari 2021
Richard Streuding en Westerwolde verlengen samenwerking
9 januari 2021

Trainingsmiddag PSV bij SC Stadskanaal

Nederland barst van het voetbaltalent! In navolging van 10 jaar succesvol Nederlands Techniek Kampioenschap gaan wij daarom ‘de beste jeugdvoetballers van Nederland’ organiseren.

Er lopen, ondanks de focus van alle grote voetbalclubs op talenten, nog zoveel goede spelers en speelsters op de Nederlandse velden. PSV wil die gaan ontdekken én een kans geven om bij PSV stage te mogen lopen! Spelers als Sam Lammers en Ferdi Kadioglu zijn hiervan mooie voorbeelden.

wanneer: vrijdag 26 februari a.s.
waar: Sportpark Pagedal Stadskanaal
wie: kinderen van 7 t/m 16 jaar
tijd: van 13:00-16:00 uur
inschrijfgeld: €15,= incl. officiële oorkonde en een mooi voetbalshirt

Durf jij de uitdaging aan te gaan en lijkt het je sowieso erg leuk? Schrijf je dan nu hier in! Je hoeft geen lid te zijn van SC Stadskanaal om je in te schrijven. Iedereen is van harte welkom!

Bij de PSV talentendagen staan daadwerkelijk scouts van PSV de voetballers(ters) te observeren en te beoordelen op hun vaardigheden. Zij kiezen goede spelers uit die vervolgens een ticket naar een landelijke eindronde verdienen. Deze zullen in juni 2021 plaatsvinden op een nader te bepalen locatie. Daar zullen de definitieve winnaars bekend gemaakt voor een stage bij PSV.

Bron: sc Stadskanaal

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord