Achttal spelers langer bij Hoogeveen zaterdag

Trainen als Oranje tijdens de KNVB voetbalkampen
13 januari 2021
d’Olde Veste ’54 VR1 zoekt trainer/coach
14 januari 2021

Sander van Veen in actie tegen Hollandscheveld (Foto: Albert Stegeman)

De technische commissie van Hoogeveen is inmiddels ook begonnen met de gesprekken met de spelers van Hoogeveen zaterdag richting volgend seizoen. Dat heeft er inmiddels toe geleid dat een achttal spelers heeft aangegeven ook volgend seizoen uit te komen voor de derdeklasser.

Eén van hen is clubicoon Andy Kreeft. De robuuste verdediger maakte deze zomer de overstap van de zondagtak. Ook zijn collega-verdedigers Eduard Kobes, Jesse de Haas, Dylan Bezuyen en Saroney Vreeling plakken er nog minimaal een jaartje aan vast. Al deze spelers doorliepen ook de jeugdopleiding van de blauwwitten. De geldt ook voor Twan Reinders. De middenvelder was anderhalf jaar uit de roulatie vanwege een blessure, maar maakte bij de start van het huidige seizoen weer zijn minuten.
De revelatie van de voorbereiding en competitiestart was Sander van Veen. De jonge spits kwam over van vijfdeklasser VCG, Hij bewees meteen zijn waarde en veroverde een basisplaats. Bij Hoogeveen is men dan ook zeer content dat Van Veen heeft aangegeven te blijven.
Tot slot zal ook doelman Edwin Santing blijven bij de club waar hij al zijn hele leven speelt.
Komende tijd volgen er nog meer gesprekken wat betreft de ploeg van trainer Edward Sabandar, wiens contract zelf nog een jaar doorloopt.

Tekst: Gerjo Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord