Acht spelers akkoord met ACV over volgend seizoen

Puck Horstman nieuwe trainer van Erica’86
16 januari 2021
Nieuwe hoofdtrainer benoemd in Ommen: Yves Heskamp
16 januari 2021

Acht spelers akkoord met ACV over volgend seizoen

ACV verlengt met acht selectiespelers. (foto: Bennie de Boer)

Acht spelers van de huidige selectie hebben aangegeven ook volgend seizoen voor ACV te zullen uit komen. Het zijn Max Huisman, Mark Jagt, Gijs Jasper, Jim de Leeuw, Daniël Schans, Daan Scholtens, Ezra Schrijver en Nande Wielink.

Max Huisman (18) maakt dit seizoen voor het eerst deel uit van de eerste selectie. De jonge middenvelder begon met voetballen bij ACV, maar speelde daarna ook voor GVAV Rapiditas en SC Heerenveen.

Mark Jagt (20) gaat straks zijn derde seizoen in. De aanvaller kwam eerder uit voor Asser Boys en FC Groningen.

Voor Gijs Jasper (24) zit het vijfde seizoen er aan te komen. De middenvelder speelde in de jeugd al bij ACV, maar was ook actief bij FC Groningen en SC Cambuur.

Jim de Leeuw (25) staat voor zijn vierde seizoen bij ACV. De verdediger, die zowel op links als op rechts kan spelen, maakte het afgelopen seizoen de meeste minuten in de hoofdmacht.

Aanvoerder Daniël Schans (25) loopt al lang mee bij ACV. Voor de verdediger, die op alle posities in de defensie uit de voeten kan, staat het achtste seizoen voor de deur. Zijn eerste voetbalstappen maakte hij bij SV Halen.

Daan Scholtens (18) maakt dit seizen zijn debuut in de eerste selectie. De jeugdige middenvelder voetbalde eerst voor Gieten in zijn woonplaats, maar kwam ook uit voor FC Groningen.

Ezra Schrijver (29) draagt straks voor het vierde seizoen de kleuren van ACV. De vleugelspits begon zijn voetballeven bij Actief in Eelde. Op zijn lijstje met clubs staan verder FC Edmonton (Canada), Alcides, Oranje Nassau Gr. en Harkemase Boys.

Nande Wielink (22) begint straks eveneens aan zijn vierde seizoen bij ACV. De centrale verdediger, die ook een seizoen als defensieve middenvelder acteerde, startte zijn voetballoopbaan in de jeugd van Nieuw Balinge. Daarna werden het achtereenvolgens PEC Zwolle, FC Emmen en SC Spelle-Venhaus (Dld.).

De technische commissie van ACV is blij dat deze acht spelers ook volgend seizoen voor ACV actief zijn en zet de gesprekken met de overige leden van de eerste selectie voort.

Bron: ACV Assen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord