Nieuwe hoofdtrainer benoemd in Ommen: Yves Heskamp

Acht spelers akkoord met ACV over volgend seizoen
16 januari 2021
Jouke-Jan Meertens nieuwe trainer Annen
18 januari 2021

Nieuwe hoofdtrainer benoemd in Ommen: Yves Heskamp

In Ommen loopt een initiatief dat tot doel heeft om de twee verenigingen OZC en OVC’21 met ingang van komend seizoen op te laten gaan in één nieuwe vereniging. Voor de positie van hoofdtrainer van de (eventuele) fusievereniging is benoemd Yves Heskamp, momenteel trainer van zondag 3e klasser USV Nieuwleusen.
Indien de fusie tussen 
 de beide verenigingen geen haalbare kaart blijkt te zijn wordt Yves Heskamp de nieuwe hoofdtrainer van OZC, en daarmee de opvolger van Martijn Berger.

Na zijn actieve spelersloopbaan heeft Yves Heskamp het trainersvak opgepakt bij de B1- jeugd (O-17) van MSC Meppel. Na een seizoen assistent te zijn geweest bij MSC 1 (zondag) werd Heskamp trainer van MSC 1 zaterdag waarmee hij in zijn 2e seizoen promoveerde naar de 4e klasse. De laatste 3 seizoenen is Heskamp trainer van USV Nieuwleusen. Hij is in het bezit van UEFA-licentie III en UEFA-licentie II.

Als speler heeft Heskamp vele jaren zijn sporen verdiend als goalgetter bij gerenommeerde clubs als   Spakenburg, Genemuiden, MSC Meppel en Be Quick Zwolle. Als veelscorende spits werkte hij onder meer met trainers als Gerry Hamstra, Peter Boeve, Andries Ulderink en Leo Blom. De opgedane ervaringen als speler en trainer, in combinatie met de KNVB opleidingen vormen een prima basis voor een succesvolle periode als hoofdtrainer in Ommen.

Bron: OVC ’21

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord