Jouke-Jan Meertens nieuwe trainer Annen

Nieuwe hoofdtrainer benoemd in Ommen: Yves Heskamp
16 januari 2021
Johan Splinter nieuwe hoofdtrainer SC Balkbrug
18 januari 2021

Jouke-Jan Meertens nieuwe trainer Annen

Jouke Jan Meertens is de nieuwe trainer van vv Annen. (Foto: vv Annen)

Annen heeft in de persoon van Jouke-Jan Meertens een nieuwe hoofdtrainer gevonden die de komende twee seizoenen het vlaggenschip van de vereniging gaat trainen en coachen. Jouke-Jan, woonachtig in Gieten, neemt vanaf het seizoen 2021 – 2022 het stokje over van de huidige hoofdtrainer, Hemmo de Wal.

Op dit moment is Jouke-Jan nog hoofdtrainer van WKE en natuurlijk sluit hij daar het seizoen op een goede en positieve wijze af. vv Annen is zeer verheugd met de aanstelling van Jouke-Jan.

,,Wij denken met Jouke-Jan een gepassioneerde en kundige trainer in huis te hebben gehaald, die past bij de cultuur en mentaliteit van de vereniging en het dorp. We verwachten van hem dat hij onze jonge en getalenteerde spelers van eerste elftal verder ontwikkeld en laat groeien en dat wij daardoor als vereniging een serieuze rol van betekenis kunnen gaan spelen in de zondag tweede klasse L’’, aldus de voorzitter Remco van Rossum.

Saillant detail; komend seizoen treft hij zijn huidige werkgever & spelersgroep, WKE, twee keer in de competitie. ,,Dat zijn nu al wedstrijden om naar uit te kijken’’, zegt Jouke Jan.

Bron: vv Annen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord