Olde Veste ’54 verlengt met technische staf

SCN en Bart Smid verlengen met een seizoen
19 januari 2021
Boelo Dekker en vv Gieterveen verlengen samenwerking
19 januari 2021

Olde Veste ’54 verlengt met technische staf

De gehele staf van 'd Olde Veste '54 blijft actief bij de eerste selectie. (Foto: vv 'd Olde Veste '54)

Vv d’ Olde Veste ’54 heeft de contracten van hoofdtrainer Dick Krommenhoek en assistent-trainer Rob Nugter verlengd.

Dat betekent dat het succesvolle trainersduo ook in het seizoen 2021-2022 het eerste elftal onder zijn hoede neemt. De beide trainers hadden met hun jonge selectie een ijzersterke competitiestart, voordat de competitie vanwege de coronacrisis werd stilgelegd. Door achtereenvolgens te winnen van Pelikaan S, Balk, PKC en Drachtster Boys is Olde Veste op dit moment nog koploper in de eerste klasse E.

Het stilleggen van de competitie kwam dan ook op een zeer vervelend moment, waarbij het de vraag is of en hoe de competitie wordt uitgespeeld. Bestuurslid Technische Zaken Dirk Gerrits: “We zijn erg tevreden over de samenwerking met beide trainers. De eerste resultaten waren uitstekend. En ook in deze moeilijke Corona-tijden doen ze hun uiterste best om te werken aan de verdere ontwikkeling van het team en de onderlinge binding”.

Naast de verlenging van Krommenhoek en Nugter gaan ook keeperstrainer Alberto Schipper, verzorger Jan Veenman en de elftalmanagers Jan Derk Brandsma en Rick Vis volgend seizoen door. De gehele staf kijkt uit naar het moment dat er weer “normaal” getraind en gevoetbald wordt. Krommenhoek: “ Ik ben blij met het vertrouwen van Olde Veste en dat we ook volgend seizoen deze groep mogen leiden. We hebben een prachtige start gehad en beschikken over een zeer talentvolle selectie. Ik hoop dat we de competitie, al is het dan in aangepaste vorm, nog kunnen uitspelen.  We willen graag laten dat we met deze selectie boven in kunnen meedraaien ”.

Bron: vv ‘d Olde Veste ’54

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord