VAKO verlengt met staf zondag 1 en 2

Boelo Dekker en vv Gieterveen verlengen samenwerking
19 januari 2021
Bernard Koning ook in nieuwe seizoen hoofdtrainer MSC
20 januari 2021

VAKO verlengt met staf zondag 1 en 2

Wanneer we ze weer allemaal op en rond het veld zien is nog onduidelijk, maar dat we ze er weer zien is zeker. Naast trainer Cor Meijer heeft ook de volledige technische staf van zowel het eerste als tweede selectieteam, verlengd voor nog een seizoen bij VAKO.

Nadat eerder met hoofdtrainer Cor Meijer een contractverlenging overeengekomen is, heeft bestuurslid Patrick Steenbergen nu ook met de overige leden van de technische staf van VAKO Zondag 1 en 2 overeenstemming over een verlenging bereikt. Dit betekent dat zowel de elftalleiders Jaap Lammerts en Klaas Evert Gorter maar ook assistent-elftalleider Danny Luyke, verzorger Hans van der Bij, keepertrainer Hendrik van Bergen én vaste assistent-scheidsrechter Henk Abrahams, het volgend seizoen bij de eerste selectie betrokken zijn. En ook bij het tweede is succesvol zaken gedaan, daar gaan zowel Karst Wagt als elftalleider en JJ Hofstra als assistent-scheidsrechter, nog een jaar door.

Hiermee heeft VAKO de begeleiding van de selectieteams voor het seizoen 2021-2022 compleet. Dit brengt rust en duidelijkheid voor club en spelers, iets wat zeker in deze voetballoze periode zonder direct uitzicht op speeldata of ook maar de nieuwe competitie, zeer welkom is. Het bestuur van VAKO prijst zich gelukkig met het aanblijven van deze zo gewaardeerde krachten.

Bron: Edmond Varwijk (VAKO)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord