Nog vijf spelers blijven vv Staphorst trouw

Bernard Koning ook in nieuwe seizoen hoofdtrainer MSC
20 januari 2021
Pascal Huser, Daan Smit, Arjen Hagenauw en Jarno Deuring ook volgend seizoen bij ACV
21 januari 2021

Nog vijf spelers blijven vv Staphorst trouw

Pascal Mulder is één van de spelers die ook volgend seizoen voor Staphorst uitkomt. (Foto: vv Staphorst)

Naast de eerder gemelde 14 spelers zijn is vv Staphorst blij dat ook de volgende 5 spelers hebben aangegeven vv Staphorst trouw te blijven en hun bijdrage te willen leveren aan de sportieve ambities in de 3e divisie, en financiële uitdagingen die deze crisis met zich meebrengen.

Pascal Mulder, verdedigend een rots in de branding, sterk aan de bal, is niet meer weg te denken als centrale verdediger, Pascal gaat zijn 3e seizoen in.

Stan Haanstra met zijn Tor instinkt en onnavolgbare acties gaat ook voor zijn 3e seizoen.

Yannick Lier met zijn ambitie om door te groeien naar het basisteam, gaat eveneens zijn 3e seizoen als selectiespeler in.

Danny Bos zal zijn 2e seizoen als keeper binnen de selectie ingaan, Danny is een goede versterking gebleken binnen ons keepersgilde.

Mark Schra als onbetwiste linksback zal zijn 10e seizoen ingaan als selectiespeler in het prachtige geel/blauw. Zijn aanwezigheid in, en waarde voor het team zijn inmiddels niet meer weg te denken!

Het bestuur kijkt ernaar uit om snel weer wedstrijden te spelen voor het trouwe publiek en wensen deze 5 spelers veel succes het komende seizoen bij vv Staphorst!

Bron: vv Staphorst

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord