SC Genemuiden niet door met Omar Kavak, Martijn van der Laan en Patrick Jansen

Erik Eefting verlengt bij v.v. VKW 2
24 januari 2021
VV Gieten verlengt contracten met technische staf selectie
24 januari 2021

SC Genemuiden niet door met Omar Kavak, Martijn van der Laan en Patrick Jansen

Omar Kavak is één van de spelers die afscheid neemt bij Sc. Genemuiden. (Foto: Sc. Genemuiden)

SC Genemuiden niet door met Omar Kavak, Martijn van der Laan en Patrick Jansen.
 
De TC van SC Genemuiden heeft de afgelopen competitie loze periode gebruikt om vooruit te kijken naar het volgend seizoen. Als gevolg hiervan is besloten om volgend seizoen de selectie op een aantal posities te verjongen. Hierdoor zullen de overeenkomsten met Omar Kavak, Martijn van der Laan en Patrick Jansen niet worden verlengd en de club op zoek gaat naar jongere alternatieven.
 
Martijn van der Laan en doelman Patrick Jansen zijn bezig aan hun 2e seizoen bij de club en kwamen (tot nu toe) mede door de afgebroken seizoenen niet verder dan respectievelijk 25 en 28 wedstrijden in het 1e elftal.
 
Voor Omar Kavak ligt dat aanzienlijk anders, hij kwam in 5 seizoenen tot 117 officiële wedstrijden waarin hij maar liefst 93 keer scoorde. Omar kwam in het seizoen 2016-17 bij SC Genemuiden voetballen en scoorde in dat eerste seizoen in 29 wedstrijden 27 maal, een waanzinnig gemiddelde wat hij in zijn 2e seizoen zelfs nog overtrof door in 30 competitie en bekerwedstrijden 33 maal het doel te vinden.
 
Alleen al om zijn vele, soms weergaloze, doelpunten (maar ook zijn geweldige professionele instelling als sportman en zijn betrokkenheid bij de club) is sportclub Omar veel dank verschuldigd.
De TC wil alvast alle 3 spelers bedanken voor hun inzet en waarde die zij hebben gehad binnen de club en wenst hun zowel op sportief gebied als privé nog heel veel succes toe. Uiteraard zullen we na het seizoen op gepaste wijze afscheid nemen van deze spelerss.

Bron: Sc Genemuiden

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord