LEO en Dirick Jan van Strien verlengen samenwerking

SVZW versterkt zich met Alain Joane Goury
28 januari 2021
Cees Huizing blijft hoofdtrainer van GKC
29 januari 2021

LEO en Dirick Jan van Strien verlengen samenwerking

LEO verlengt de samenwerking met Dirick Jan van Strien en Wybren Valkema (Foto: LEO)

Eind december/begin januari hebben evaluaties plaatsgevonden en afgelopen dinsdag 19 januari hebben namens het bestuur van LEO Luuk Uineken, Alfons Brink en Nico de With gesprekken gevoerd. Het resultaat van deze gesprekken is dat we de samenwerking verlengd hebben met:

  • Dirick Jan van Strien (trainer LEO 1)

Zowel de selectie als het bestuur zijn content met de positieve wijze waarop Dirick Jan aan het werk is gegaan met de selectiegroep. Helaas werd de competitie als gevolg van maatregelen tegen het coronavirus in oktober stilgelegd en waren daarna de mogelijkheden om te trainen wisselend. We hopen natuurlijk dat we nog dit seizoen weer aan het trainen en voetballen komen.

Dirick Jan van Strien (HO) en Wybren Valkema (AO) vormen dit seizoen samen het Team Opleidingen. Het is een samenwerking waar veel positieve energie in zit. Ook onder de huidige corona omstandigheden wordt er veel werk verzet in het begeleiden en opleiden van de jeugdtrainers en wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een vernieuwd opleidingsplan. Zo geven zij samen invulling aan de opdracht die de Technische Commissie hen heeft gegeven.

Al met al reden genoeg om dit tandem ook volgend seizoen aan het werk te hebben binnen onze vereniging. En beide mannen willen zelf ook graag verder met de opdracht waaraan ze dit seizoen begonnen zijn en waarmee de ingeslagen weg – het versterken van het technisch kader – wordt voortgezet.

Bron: LEO

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord