Vrijdag voetbalquiz voor goede doel

Cees Huizing blijft hoofdtrainer van GKC
29 januari 2021
Marco de Jonge terug bij Vitesse’63 VR1
31 januari 2021

Vrijdag voetbalquiz voor goede doel

Aanstaande vrijdag 5 februari wordt er een online Voetbalquiz georganiseerd door Hoogeveen TV. Deze is niet clubgerelateerd. Iedereen kan dan ook deelnemen. De gehele opbrengst gaat naar een activiteit die georganiseerd zal gaan worden voor de bewoners van verzorgingstehuis Weidesteyn in Hoogeveen.

“Op dit moment zijn we nog niet helemaal uit de kosten, maar we hebben met Weidesteyn al wel alles afgesproken en de activiteit gaat dan ook zeker door. We hopen dan ook dat er deze week nog meer aanmeldingen volgen. Mensen die niet willen deelnemen aan de quiz, maar wel een bijdrage willen leveren aan het goede doel kunnen dat doen middels een donatie via onze website”, vertelt Rob Klooster die de quiz samen met Gerjo Stegeman organiseert.

De voetbalquiz bestaat uit 80 vragen. Deelnemers maken gebruik van de Kahoot-APP. De uitzending van Hoogeveen TV begint vrijdagavond om 20.00 uur via het YouTube-kanaal Hoogeveen TV.

Opgeven en doneren kan via de volgende link: https://www.vvhoogeveen.nl/voetbalquiz

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord