Philippe Karhof nieuwe trainer VIOS

Sander Dzemidzic blijft bij HZVV
3 februari 2021
Gezamenlijk eerste elftal in Dedemsvaart
3 februari 2021

Philippe Karhof nieuwe trainer VIOS

Philippe Karhof wordt met ingang van het volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VIOS Oosterhesselen.

De 50-jarige oefenmeester is de opvolger van Alex Padding die de club na drie seizoenen gaat verlaten. Philippe is op dit moment nog trainer van derdeklasser SVV’04 uit Schoonebeek. Hiervoor heeft hij jarenlang ervaring opgedaan bij Rolder Boys en SVBO als assistent van Rolf Veneboer, om vervolgens zelfstandig trainer van Ruinen te zijn geworden.

VIOS en Karhof zien veel potentie in de nog steeds jonge selectie en vooral om de club verder uit te bouwen tot een stabiele vierdeklasser. De ruime ervaring van Philippe en die ambitie vanuit de club zijn de juiste ingrediënten om dit met vertrouwen tegemoet te zien.

Bron; VIOS (O)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord