Björn Zwikker stopt als trainer van vv Emmen

Nick Westebring blijft bij ACV spelen
5 februari 2021
SC Angelslo en Hans Kamphuis verlengen met een jaar
6 februari 2021

Björn Zwikker stopt als trainer van vv Emmen

Björn Zwikker stopt als trainer bij vv Emmen. (Foto: FC Emmen)

Emmen moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Zwikker is bij vv Emmen dit seizoen begonnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer van een seniorenteam.

Hij is ook in dienst bij FC Emmen waar hij hoofdtrainer is bij de JO18. Onlangs zijn Zwikker en zijn partner verblijd met de geboorte van een dochter. De werkzaamheden bij FC Emmen in relatie tot de thuissituatie hebben de trainer doen besluiten voorlopig geen club op de zondag te gaan trainen.

Dit alles maakt dat Zwikker het bestuur van vv Emmen heeft medegedeeld dat hij volgend seizoen niet meer beschikbaar zal zijn als hoofdtrainer van Emmen. De samenwerking tussen Zwikker, de spelersgroep en het bestuur was in de afgelopen periode dusdanig goed dat vv Emmen graag had willen verlengen. 

,,We respecteren echter als club het genomen besluit dat Björn komend seizoen andere wegen gaat bewandelen. We hopen dat er de komende tijd nog gevoetbald kan worden zodat we op een goede wijze dit memorabele seizoen en de samenwerking met Björn kunnen afsluiten’’, aldus het bestuur van vv Emmen.

Bron: vv Emmen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord