Maxim Muusse maakt overstap van HHC Hardenberg naar Hoogeveen

Selectie SVZW blijft komend seizoen nagenoeg intact
3 februari 2021
Kenny Koning nieuwe trainer vv Valthermond
5 februari 2021

Maxim Muusse maakt overstap van HHC Hardenberg naar Hoogeveen

Maxim Muusse stapt over naar vv Hoogeveen (Foto: HHC Hardenberg)

Met de komst van Maxim Muusse heeft hoofdklasser Hoogeveen de eerste aanwinst binnen voor het nieuwe seizoen. De 21-jarige aanvaller maakt komende zomer de overstap van HHC Hardenberg waar hij op dit moment uitkomt in de O23.

Muusse heeft bijna de hele jeugdopleiding van HHC Hardenberg doorlopen. “Wel heb ik in de D1 van FC Emmen gespeeld en als 1e jaars C-junior als testspeler bij PEC Zwolle mogen meedoen”, vertelt de nieuwe aanwinst.
Muusse heeft al op verschillende posities gespeeld. “Mijn favoriete positie is in de spits. Maar ik heb de afgelopen jaren op verschillende posities in de as gespeeld; van verdediger tot spits.”

Keuze snel gemaakt

De keuze voor Hoogeveen was snel gemaakt. “Naast het feit dat het een gezellige club is, ken ik al een groot aantal spelers. In de D1 van FC Emmen heb ik al onder Nico Haak getraind en een aantal jongens uit de huidige selectie ken ik ook uit die periode.”

Ambitieus

Ook maatschappelijk is hij ambitieus. “Ik ben in september 2017 begonnen aan de Koninklijke Militaire Academie waar ik naast een militaire opleiding m’n universitaire bachelor aan het halen ben. Dit hoop ik voor de zomer af te ronden. Hierna ga ik de pilotenopleiding in bij de Koninklijke Luchtmacht waarna ik dus uiteindelijk vlieger wordt bij de Luchtmacht.”

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord