SC Angelslo en Hans Kamphuis verlengen met een jaar

Björn Zwikker stopt als trainer van vv Emmen
5 februari 2021
Thomas Reinders ook volgend seizoen bij Hoogeveen
7 februari 2021

SC Angelslo en Hans Kamphuis verlengen met een jaar

SC Angelslo heeft het contract met oefenmeester Hans Kamphuis en zijn assistent Marcel Boelens met één jaar hebben verlengd. De hoofdtrainer en zijn rechterhand gaan daarmee het tweede seizoen in bij SC Angelslo.

De club had in de voorbereiding op het seizoen 2020/2021 een mooie kwaliteitsinjectie gekregen met een aantal spelers die overkwamen van omliggende verenigingen en eigen jeugdig talent, maar helaas was de oefenmeester en zijn selectie door de wel bekende oorzaak weinig tijd gegund om samen tot iets moois te komen. Zowel de spelersgroep als ook Kamphuis en Boelens zien daarom ook nog voldoende uitdaging om het komende seizoen met elkaar door te gaan. 

SC Angelslo en het duo Kamphuis/Boelens kijken dan ook uit naar het moment dat de bal weer gaat rollen om weer met de mannen op het veld aan het werk te gaan – al zijn de partijen wel realistisch en zal de focus dan ook vooral op het komende seizoen liggen. Mocht er in de komende periode toch nog iets mogelijk zijn, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. 

Bron: Sc Angelslo

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord