Viertal spelers verlengt bij SC Genemuiden

Koen Steg blijft bij ACV
8 februari 2021
Marco de Grip stopt als Hoofd Jeugdopleiding Hoogeveen
10 februari 2021

Viertal spelers verlengt bij SC Genemuiden

v.l.n.r.: SijmonEenkhoorn, Arend van de Wetering, Jur van Dalfsen, Bart Jan Brouwer. (Foto: Sc Genemuiden)

Een viertal spelers die in het verleden zijn doorgestroomd van uit de eigen jeugdopleiding heeft aangegeven ook volgend seizoen graag deel te willen uitmaken van de eerste selectie van Sportclub.
 
Sijmon Eenkhoorn, Arend van de Wetering, Jur van Dalfsen en Bart Jan Brouwer debuteerden allen op jonge leeftijd in het eerste elftal en hebben het nog steeds reuze naar hun zin.
 
Sijmon (26) speelt reeds 8 seizoenen bij Sportclub 1 terwijl hij ook nog een kort uitstapje maakte naar vv Nunspeet. Hij debuteerde in het seizoen 11/12 in de Topklasse met een invalbeurt en werd een seizoen later een vaste waarde bij het 1e elftal. Intussen staat de teller op 170 wedstrijden waarin hij 40 doelpunten maakte en staat hij bekend als jongste doelpuntenmaker in de Topklasse.
 
Arend (20) debuteerde als A-junior in het seizoen 17/18 als rechtsback en is sindsdien niet meer weg te denken uit het 1e elftal. Hij speelde intussen 60 wedstrijden en scoorde in dit seizoen zijn eerste doelpunt.
 
Jur (20) debuteerde ook als A-junior in het seizoen 18/19 als controlerende middenvelder. Jur is een multifunctionele middenvelder die ook centraal achterin kan spelen. In 36 wedstrijden scoorde hij tot nu toe 2 keer.
 
Tot slot Bart Jan (21) die ook in het seizoen 18/19 debuteerde als linksback. Hij kan zowel aan de linker- als rechterzijde uit de voeten en speelde tot nu 17 wedstrijden in de hoofdmacht.
 
De TC is blij dat de genoemde mannen ook volgend seizoen weer van de partij zijn en wenst ze veel succes.

Bron: Sc Genemuiden

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord