Noah ten Brinke ziet nog voldoende uitdaging bij HZVV

Marco de Grip stopt als Hoofd Jeugdopleiding Hoogeveen
10 februari 2021
Yannick Manusiwa blijft speler van HZVV
10 februari 2021

Noah ten Brinke ziet nog voldoende uitdaging bij HZVV

Noah ten Brinke blijft bij HZVV (Foto: HZVV)

Hoewel hij in de belangstelling stond van meerdere gerenommeerde verenigingen heeft Noah ten Brinke ervoor gekozen zijn carrière voort te zetten bij zaterdaghoofdklasser HZVV. De middenvelder ziet nog voldoende uitdaging bij de club.

Ten Brinke is een exponent van de jeugdopleiding van HZVV. Hij vertrok op 11-jarige leeftijd weliswaar naar PEC Zwolle, maar keerde vijf jaar later terug in Hoogeveen. Na één seizoen in de JO19-1 werd hij vervroegd doorgeschoven naar de eerste selectie. Daaruit valt hij met zijn fluwelen techniek en geweldige spelinzicht inmiddels niet meer weg te denken.

Onder leiding van Gert van Duinen groeide Ten Brinke uit tot een van de revelaties in de hoofdklasse, waardoor hij zich nadrukkelijk in de kijker speelde van grote clubs. Bij HZVV is iedereen dan ook blij dat de speler komend seizoen gewoon in het rood-wit is te bewonderen.

Trainer Rick Mulder heeft eveneens met instemming kennis genomen van de uitkomst van de gesprekken. ‘Noah is een belangrijke speler voor HZVV. Fijn dat hij blijft.’ 

Bron: HZVV

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord