Yannick Manusiwa blijft speler van HZVV

Noah ten Brinke ziet nog voldoende uitdaging bij HZVV
10 februari 2021
Judith Almeloo nieuwe trainer HZVV Vrouwen 1
10 februari 2021

Yannick Manusiwa blijft speler van HZVV

Yannick Manusiwa blijft bij HZVV (Foto: HZVV)

Yannick Manusiwa is ook komend seizoen speler van HZVV.
De verdediger is momenteel bezig aan zijn zevende jaar in de hoofdmacht. Hij plakt er met veel plezier nog een seizoen aan vast. In een eerder stadium liet hij zich al eens ontvallen dat het een droom van hem is om uit te groeien tot ‘Mister HZVV’.

Manusiwa vormt in het hart van de defensie een sterk koppel met Alex Zomer. Hij is kopsterk en beschikt over een prachtige crosspass. Het vooruitzicht dat het centrale duo in ieder geval nog een jaar intact blijft, stemt Manusiwa tevreden. Hij voelt zich thuis bij de club, waar hij veel vrienden heeft, maar ook telkens weer geprikkeld wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Hij belandde in de afgelopen jaren een aantal keren op de bank, maar knokte zich altijd weer terug in de basis. Dat zegt veel over zijn instelling. Manusiwa is mede daardoor bijzonder populair bij de supporters. Ook het feit dat hij zijn gehele jeugdopleiding heeft doorlopen bij HZVV speelt daarbij een rol. De fans zien hem toch als ‘een kind van de club’.

Ook trainer Rick Mulder is blij met de verdediger, die op 20 september 2014 zijn competitiedebuut voor HZVV 1 maakte tegen VEV’67. ‘Yannick is een fijne jongen om mee te werken en een prima speler.’

Bron: HZVV

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord