Steenwijker Boys verlengt contracten technische staf

Begeleiding eerste elftallen vv Hoogeveen langer door
12 februari 2021
Rudger Koopman vertrekt bij HHC, contracten zeven spelers verlengd
12 februari 2021

Steenwijker Boys verlengt contracten technische staf

Het bestuur van Steenwijker Boys heeft de contracten en afspraken met alle leden van de technische staf voor de zaterdag- en zondagselecties voor het seizoen 2021-2022 verlengd.

Bij de Zaterdag 1 blijft Klaas van der Veen nog een jaartje trainer. Leider Teun Grasmeijer van dit team gaf in zijn gesprek met de technische commissie aan, dat hij ook voor contractverlenging gaat. ‘Zeker met het teleurstellende tweede seizoen in het achterhoofd, was het derde seizoen er eentje om naar uit te kijken. De zaterdagselectie kreeg een behoorlijke kwaliteitsimpuls en er waren hoge verwachtingen van het nu lopende seizoen 2020-2021. Helaas mocht het niet zo zijn, COVID 19 gooide roet in het eten’. Assistent-leider Barry Bakker, de man die het sociale aspect bewaakt bij de zaterdagselectie, prijst de samenwerking met de technische commissie in deze voetballoze periode én de saamhorigheid van de groep.

Zondag 1
Hoofdtrainer Sander Jonkers van de zondagselectie is drukdoende om zijn TC II te halen. In de gesprekken die gevoerd zijn, heeft ook hij aangegeven nog niet klaar is met zijn klus bij Steenwijker Boys. Hij heeft heel veel vertrouwen in de huidige spelersgroep en hoopt dat we weer aan het voetballen toekomen. ‘Deze groep voetballers is rijk aan talent en juist de combinatie van de jeugdige en oudere spelers gaat zeer goed samen’. ‘Het stapje terug heeft mij goed gedaan’, zegt huidig assistent-trainer (en voormalig hoofdtrainer) Jan Boxum. ‘Ik ben nauw betrokken bij de selectie van Steenwijker Boys en merk dat er bij mij meer rust is gekomen. De passie voor het spelletje is er nog steeds, maar de eindverantwoording ligt bij de hoofdtrainer Jonkers; we werken op een gelijkwaardige basis samen. Steenwijker Boys is een warme club, die altijd probeert te handelen binnen hun mogelijkheden. Ik ben er eveneens van overtuigd dat onze spelers hetzelfde gevoel hebben, wat ook bij de technische staf leeft: ‘Wij zijn nog niet klaar met deze klus’.

Verzorger/hersteltrainer Albert Outjes heeft zich altijd voor meer dan 100% ingezet voor de selectie en laat weten dat ook hij de reis wil voortzetten. Keepertrainer Patrick Vonk is ervan overtuigd dat de huidige selectie in potentie een stabiele derde klasse waardig is.

Bron: Steenwijker Boys

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord