Geerten Brinkman nieuwe assistent trainer 1e elftal DOS ’37

Robert Talens blijft ACV trouw
14 februari 2021
Harm Spijker nieuwe trainer Sv Pesse
15 februari 2021

Geerten Brinkman nieuwe assistent trainer 1e elftal DOS ’37

Geerten Brinkman is de nieuwe ass. trainer van DOS '37. (Foto: DOS '37)

De TC is erin geslaagd om voor volgend seizoen Geerten Brinkman vast te leggen als nieuwe assistent trainer van het 1e elftal. Brinkman zal hiermee de opvolger van Peter Knobbe worden.

De 42-jarige Brinkman, woonachtig in Borne en in het bezit van TC2, is geen onbekende binnen DOS’37. Hij debuteerde op 16-jarige leeftijd al in het 1e elftal van onze vereniging, maar moest op zijn 22e noodgedwongen door blessures zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen.

Brinkman heeft de afgelopen jaren tal van verenigingen getraind en was tot vorig seizoen nog hoofdtrainer van v.v. Daarlerveen. Met Brinkman halen we een assistent binnen met trainerservaring die in samenwerking met de hoofdtrainer ervoor kan zorgen dat spelers binnen onze vereniging zich verder kunnen ontwikkelen.

De TC is verheugd te kunnen melden dat met Brinkman de technische staf voor zowel het 1e als het 2e elftal rond is voor komend seizoen. Alle overige leden van de staf van het 1e en 2e elftal heeft aangegeven ook komend seizoen dezelfde rol te willen vervullen als het huidige seizoen en hier zijn we als TC uiteraard erg blij mee.

Laten we hopen dat vanaf augustus de bal in het nieuwe seizoen weer gewoon kan gaan rollen en we weer als vanouds voetbal kunnen kijken op zaterdagmiddag.

Bron: DOS ’37

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord