Martijn Berger keert terug naar HHC Hardenberg

Romano Djababoe nieuwe aanwinst voor vv LTC
14 februari 2021
Robert Talens blijft ACV trouw
14 februari 2021

Martijn Berger keert terug naar HHC Hardenberg

Voormalig HHC Hardenberg-spits Martijn Berger maakt de overstap van OZC naar HHC Hardenberg. De coach van de Ommense club voegt zich bij de technische staf als assistent-trainer, naast coach Bert van Hunenstijn en assistent Pascal Diender.

Berger maakte medio 2005 de overstap van OZC naar HHC Hardenberg, in het seizoen 2013-14 nam hij afscheid van de Topklasser. Hij beleefde meerdere successen bij de Hardenbergers, waaronder de kampioenschappen in 2007 en 2008, maar ook de promotie naar de Topklasse in 2010. Hij speelde in negen seizoenen 194 wedstrijden bij de club en scoorde daarin 75 keer. Berger startte zijn trainerscarrière als assistent van Gert Jan Karsten bij HHC 2 en was daarna bij HHC JO17-1 en JO19-1 coach.

De lange oud-aanvaller kijkt uit naar het komende seizoen. “Het is mooi om weer terug te keren”, zegt Berger. “Naar de club waar ik heel lang heb gespeeld en als speler hele mooie jaren heb gevoetbald. Daar word ik nog steeds aan herinnerd als trainer. Heel af en toe kijk in de dvd’s van de wedstrijden weleens terug met mijn kinderen, het was een heel bijzondere tijd. HHC Hardenberg blijft een fantastische vereniging met een mooie ambitie. Ik ben dan ook blij dat ik mij hier verder mag ontwikkelen als trainer.” Berger heeft de ambitie om te starten met de opleiding UEFA A, waarmee je de licentie krijgt om alle amateurclubs te coachen.

“We zijn blij met de ondersteuning van oud speler Martijn Berger aan de technische staf in het komende seizoen”, zegt technisch manager Gert Heerkes. “Voor beide partijen een mooie stap in de ontwikkeling. Daarnaast een duidelijk signaal van het groter worden van ons regionale beleid. We wensen Martijn veel plezier en succes binnen HHC.”

Bron: HHC Hardenberg

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord