Ook Tim Riksman langer bij HZVV

Lorenzo Valente blijft HZVV trouw
16 februari 2021
Keeperstrainer Arjan Kok verlengt contract met een jaar bij EMMS
16 februari 2021

Ook Tim Riksman langer bij HZVV

Tim Riksman blijft bij HZVV (Foto: HZVV)

Zaterdaghoofdklasser HZVV heeft met Tim Riksman een akkoord bereikt over een langer verblijf bij de club uit Hoogeveen. De rechter vleugelverdediger debuteerde in het seizoen 2019-2020 voor de rood-witten en is sindsdien nauwelijks meer weg te denken uit de hoofdmacht.

Riksman (22) speelde voor zijn komst naar HZVV in het beloftenteam van FC Groningen. Twee seizoenen mocht hij hopen op een plek in de A-selectie. Als eerstejaars A-junior draaide hij al mee in de voorbereiding van Jong Groningen en kreeg hij speelminuten bij het eerste elftal tijdens een oefenduel tegen Southampton. Bij de start van de competitie zat hij tegen Feyenoord op de bank. Een doorbraak bleef echter uit, hoewel de speler zich goed ontwikkelde. Uiteindelijk zat er niets anders op dan zich bij een andere club te bewijzen. Het werd HZVV, waar Riksman snel zijn draai had gevonden.

Uiteraard is HZVV blij dat Riksman, die ook in een meer aanvallende rol kan spelen, komend seizoen weer op het Bentinckspark te bewonderen is. ‘We weten wat we aan Tim hebben’, zegt Marcel Schoemaker van de technische commissie. ‘Ondanks zijn jeugdige leeftijd is het een jongen die de nodige ervaring meeneemt en daardoor iets toevoegt aan het elftal.’

Bron: HZVV

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord