Keeper Enver Spijodic van vv Hoogeveen naar ACV

Morten Otto vertrekt bij ACV
16 februari 2021
Staf ACV Vrouwen 1 verlengt verbintenis
17 februari 2021

Keeper Enver Spijodic van vv Hoogeveen naar ACV

Enver Spijodic staat volgend seizoen bij ACV onder de lat. (Foto: ACV)

De selectie van ACV wordt het volgende seizoen uitgebreid met keeper Enver Spijodic. De 20-jarige doelman neemt de plaats in van Morten Otto, die, zoals gemeld, besloten heeft de club te verlaten. Enver Spijodic stapt over van vv Hoogeveen, waar eerder zijn broer Sadik op het middenveld speelde. Bij de zondag hoofdklasser had de doelman een basisplaats in de huidige competitie, die al na zes wedstrijden door corona ten einde kwam.

Enver Spijodic is bezig aan zijn eerste seizoen bij Hoogeveen. Hij kwam over van PEC Zwolle. Daar speelde hij vanaf de jeugd onder 17 tot en met Jong PEC Zwolle. Ook trainde hij mee met de eerste selectie. Tot een verdere verbintenis kwam het echter niet. Maar terugkijkend concludeert hij: “Ik heb me in die vier jaar als keeper enorm kunnen ontwikkelen.”

Bij PEC Zwolle speelde Enver Spijodic samen met onder andere Luka Prljić, met wie hij in Assen dus weer wordt verenigd. Hij ziet er naar uit om bij ACV aan de slag te gaan: “Het is toch weer een stapje hoger.”

De 1.96 lange doelman begon met voetballen bij de vv Emmen in zijn woonplaats, Als 16-jarige werd hij er opgenomen in de eerste selectie. Enver Spijodic studeert rechten in Zwolle.

Bron: ACV Assen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord